Sunday06/16
  • Total Body
    8:00am - 8:45am (45 min)
    Hillary C.
  • Total Body
    9:00am - 9:45am (45 min)
    Hillary C.
  • Total Body
    10:00am - 10:45am (45 min)
    Hillary C.
Monday06/17
  • Total Body
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Melissa S.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Melissa S.
  • Total Body
    8:15am - 9:00am (45 min)
    Colie F.
  • Total Body
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Colie F.
  • Total Body
    4:30pm - 5:15pm (45 min)
    Colie F.
  • Total Body
    5:30pm - 6:15pm (45 min)
    Colie F.
Tuesday06/18
  • Total Body
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Alicia D.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Shannon M.
  • Total Body
    8:15am - 9:00am (45 min)
    Shannon M.
  • Total Body
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Darcy K.
  • Total Body
    5:30pm - 6:15pm (45 min)
    Jess M.
  • Total Body
    6:30pm - 7:15pm (45 min)
    Jess M.
Wednesday06/19
  • Total Body
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Allison J.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Allison J.
  • Total Body
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Darcy K.
  • Total Body
    4:30pm - 5:15pm (45 min)
    Hillary C.
  • Total Body
    6:30pm - 7:15pm (45 min)
    Melissa S.
Thursday06/20
  • Total Body
    5:30am - 6:15am (45 min)
    Allison J.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Shannon M.
  • Total Body
    8:15am - 9:00am (45 min)
    Shannon M.
  • Total Body
    6:30pm - 7:15pm (45 min)
    Alicia D.
Friday06/21
  • Total Body
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Colie F.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Colie F.
  • Total Body
    8:15am - 9:00am (45 min)
    Hillary C.
  • Total Body
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Hillary C.
  • Total Body
    12:00pm - 12:45pm (45 min)
    Allison J.
  • Total Body
    4:30pm - 5:15pm (45 min)
    Kayla S.
Saturday06/22
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Sara H.
  • Total Body
    8:00am - 8:45am (45 min)
    Sara H.
  • Total Body
    9:00am - 9:45am (45 min)
    Sara H.
  • Total Body
    10:00am - 10:45am (45 min)
    Sara H.