Sunday07/07
  • Total Body
    8:00am - 8:45am (45 min)
    Leesh D.
  • Total Body
    9:00am - 9:45am (45 min)
    Leesh D.
  • Total Body
    10:00am - 10:45am (45 min)
    Leesh D.
Monday07/08
  • Total Body
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Michelle W.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Kelley T.
  • Total Body
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Colie F.
  • Total Body
    5:30pm - 6:15pm (45 min)
    Sinead O.
Tuesday07/09
  • Total Body
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Hannah M.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Hannah M.
  • Total Body
    8:30am - 9:15am (45 min)
    Hillary C.
  • Total Body
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Hillary C.
  • Total Body
    6:00pm - 6:45pm (45 min)
    Kayla S.
Wednesday07/10
  • Total Body
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Jess M.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Jess M.
  • Total Body
    8:15am - 9:00am (45 min)
    Tammy S.
  • Total Body
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Tammy S.
  • Total Body
    12:00pm - 12:45pm (45 min)
    Tammy S.
  • Instructor in Training: Total Body
    5:30pm - 6:15pm (45 min)
    TRAINING I.
  • Total Body
    6:30pm - 7:15pm (45 min)
    Colie F.
Thursday07/11
  • Total Body
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Melissa D.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Melissa D.
  • Total Body
    8:30am - 9:15am (45 min)
    Breeana B.
  • Total Body
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Breeana B.
  • Total Body
    12:00pm - 12:45pm (45 min)
    Tammy S.
Friday07/12
  • Total Body
    6:00am - 6:45am (45 min)
    Chekara J.
  • Total Body
    7:00am - 7:45am (45 min)
    Chekara J.
  • Total Body
    8:15am - 9:00am (45 min)
    Melissa D.
  • Total Body
    9:30am - 10:15am (45 min)
    Melissa D.
Saturday07/13
  • Total Body
    8:00am - 8:45am (45 min)
    Kate M.
  • Total Body
    9:00am - 9:45am (45 min)
    Kate M.
  • Total Body
    10:00am - 10:45am (45 min)
    Kate M.